єяєηкαтy*~
Moderatör
Konu: Ata Demirer-Kontör At Sevgilim Paz Şub. 22, 2009 5:28 pm |
|
|
Kontör at sevgilim Duyayım o sesini Kontör at sevgilim Özledim nefesini Acı bana kontör at Son paramı verdim ben Senin için berbere Senin için yürüdüm Mecidiyeköy'den Taksim'e Son paramı verdim ben Senin için berbere Senin için yürüdüm Mecidiyeköy'den Taksim'e Amaaaaaaaaaaan kontör at Kontör at kontör at kontör at Kontör at sevgilim bana Kontör at kontör at Kontör at sevgilim doymadım sana Faturalı hatlarım oldu benim Zamanla hepsi kapandı İ�smini google'a girdim sevgilim Tanımadı google lanet ettim Kontör at bana sevgilim duyayım o sesini Güz yaprağında kış güneşinde kırlangıç uçuşunda Nefesini hissediyorum Kontör at Kontör aaaaaaaaaaat İ�stemem ben puan muan Java oyunları yalan Ne anlarım wallpaperdan Bluetoothta aşklar yalan Yalaaan İ�stemem ben puan muan Java oyunları yalan Ne anlarım wallpaperdan Bluetoothta aşklar yalan Yalaaan Kontör at kontör at kontör at Kontör at sevgilim ulaşayım sana Aradığım numaraya ulaşılamıyor Sebep ? Çağrı merkezindeki vicdansız kız bağla bana sevdiğimi Merak etmeyin paranız kalmaz bende Abi öğrenci kontörü verir misin abi Sağol abi Anne beni ev telefonundan arayan oldu mu ? Yok mu ? Yazık bize... -eksi dokuz kontörünüz kalmıştır... Kontörr atttttttttttttt -eksi dokuz kontörünüz kalmıştır... |
|