Minik Yürük.!*
Hepsi Sever
Konu: @Şaka gibi Perş. Şub. 19, 2009 3:58 pm |
|
|
Avustralya'da devlete ait bir sirketin umum müdürlügünü yapan bir adama yaninda çalisanlarin küçük bir sakasi çok pahalliya mal olmus.Yilbasi dolayisi ile sirket çalisanlari ve aileleri için tertip edilen bir eglencede müdür masa üzerinde cüzdanini birakip tuvalete gitmis. Adamin cüzdaninikaristirip loto biletini bulan yardimcisi biletteki numaralari bir yere kayit etmis ve gidip garson kiz ile bir seyler konusmus. Adam tuvaletten döndükten biraz sonra garson kiz salonun ortasina gelip "Yilbasi otosu biraz önce çekildi, bir kisi alti bildi, tam 15 milyon dolar kazandi,size kazanan numaralari okuyorum.." deyip adamin numaralarini okumus. Müdür cüzdanindan biletini çikartmis, numaralari kontrol etmis bir sararmis, bir kizarmis. Garson kizi çagirip numaralari bir daha ögrenmis, biletini bir daha kontrol etmis. Bir kadeh viskiyi dibine kadar içtikten sonra ayaga kalkmis ve söyle demis "Sizlere kisa bir açiklamam var, senelerden beri çalistigim bu sirketten ve sizlerden nefret ediyorum. Karimi ve çocuklarimi da hiç sevmiyorum, alti aydan beri sekreterim ile birlikteyim. Artik hepinizin cani cehenneme, ben sekreterimi alip Amerika'ya gidiyorum, çünkü lotodan tam 15 milyon dolar kazandim!"
Hakiki bir hikayenin, bir meslek hayatinin ve bir evliligin sonu.....
|
|
вeяo~*
Admin
Konu: Geri: @Şaka gibi Cuma Şub. 20, 2009 1:04 pm |
|
|
teşekküler((: |
|
єяєηкαтy*~
Moderatör
Konu: Geri: @Şaka gibi Cuma Şub. 20, 2009 8:31 pm |